پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱ تیر ۱۳۹۵، ۱۰:۴۰

در جریان سفر به شهرستان پاکدشت صورت گرفت؛

معاون اول رییس جمهور از برخی واحدهای صنعتی پاکدشت بازدید کرد

معاون اول رییس جمهور از برخی واحدهای صنعتی پاکدشت بازدید کرد

پاکدشت-اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور با حضور در چند واحد تولیدی و صنعتی شهرستان پاکدشت، از نزدیک با ظرفیت های اقتصادی و تولیدی این شهرستان آشنا شد.

به گزارش خبرنگار مهر، اسحاق جهانگیری صبح سه شنبه با سفر به شهرستان پاکدشت از برخی واحدهای صنعتی و تولیدی این شهرستان بازدید و از نزدیک در جریان مشکلات صنعتگران و تولیدکنندگان حوزه های مختلف پاکدشت قرار گرفت.

در جریان این سفر علاوه بر مسئولان شهرستان پاکدشت، نعمت زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت، سید حسن هاشمی استاندار تهران و جمعی از مسئولان و مدیران کشوری حوزه صنعت و تولید حضور داشتند.

حضور در کارخانه امرسان که در حوزه تولید محصولاتی نظیر یخچال و کولر، ماشین لباسشویی و اجاق گاز فعال است یکی از برنامه های بازدید معاون اول رییس جمهور از واحدهای تولیدی این شهرستان بود.

کارخانه اخوان جم و کوشش رادیاتور نیز از دیگر واحدهای تولیدی و صنعتی در شهرستان پاکدشت بود که معاون اول رییس جمهور در آن حضور یافت.

فعالان تولیدی و صنعتی حاضر در این کارخانه ها علاوه بر تشریح پتانسیل و ظرفیت های خود و حضور در بازارهای داخلی و خارجی، خواستار برداشتن موانع توسعه تولید شدند.

کد خبر 3691472

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha